Kom werken bij De Rijnhoven
Wat is wijkverpleging?
En wie maken er gebruik van?
Wij ondersteunen u bij algemene dagelijkse handelingen, zoals wassen, aanen uitkleden of naar bed gaan. Ook helpen we bij medicatiebeheer. Als het nodig is, komt een zorgmedewerker bij u langs voor verpleegtechnische handelingen, zoals een wond verzorgen of een injectie geven. Ook voor mensen met (beginnende) dementie die nog thuis wonen, kan de wijkverpleegkundige ondersteuning bieden. Daarnaast leveren wij palliatieve terminale zorg (24 uur) als dit nodig mocht zijn. Wij werken met kleine teams. Hierdoor ziet u vertrouwde gezichten. U heeft een vast aanspreekpunt waardoor we snel op veranderingen kunnen reageren.
In de wijk wordt nauw samengewerkt met huisartsen, wijkteam en casemanagers dementie.


Hoe vraag je wijkverpleging aan?
Om wijkverpleging of verzorging te krijgen, moet u geïndiceerd worden door onze wijkverpleegkundige. Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. In veel gevallen kan zij de zorg direct voor u regelen. De basisverzekering vergoedt de kosten voor de Zvw. De wijkverpleegkundige regelt ook uw zorg die door het CIZ is geïndiceerd. Hiervoor moet een inkomensafhankelijke eigen bijdrage worden betaald.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met cliëntcontactcentrum van De Rijnhoven, bel 0800 745 64 68 of mail naar CCC@rijnhoven.nl.
De meest voorkomende vragen
Wij zoeken jou!
Uiteraard zoeken wij mensen die onze service op het gebied van wijkverpleging kunnen garanderen en bieden. Klik op onderstaande link voor de vacatures in ons team van wijkverpleging
Luister naar ervaringsdeskundigen!
Om een goed beeld te krijgen van de functie als wijkverpleegkundige laten wij ze zelf aan het woord. In gesprek met Marjon en Anouk; Luister het gehele interview.